Tagarbejde

Tagrenovering og lægning af nyt tag

Hos Grøndahl Tømrer & Snedker er tagarbejde et af vores specialer. Det kan være alt lige fra en simpel tagrenovering og tagreparation til lægning af et helt nyt tag.

Vi udfører alle former for renovering af tag og andet tagarbejde for private kunder og erhvervskunder i Tårnby, Kastrup og på resten af Amager samt hele København.

Flere af tagopgaverne involverer forskellige faggrupper, og her har vi en række faste, dygtige samarbejdspartnere, som vi benytter os af, og dermed kan vi varetage hele entreprisen.

Vores arbejdsområder inden for tagarbejde

Skal du have udskiftet taget, anbefaler vi, at du overvejer, om der i samme forbindelse også skal monteres ovenlysvinduer. Det kan blandt andet være med til at forbedre indeklimaet i huset, og så giver de også et rigtigt godt lysfald i boligen.

Det kan også være en rigtig god idé at få efterisoleret taget, og faktisk er det et krav, hvis det er økonomisk fordelagtigt.

Vi udfører blandt andet tagrenovering, tagudskiftning og andre former for tagarbejde til gode priser.

Vi arbejder typisk med følgende materialer:​

  • Eternit
  • Tegl
  • Tagpap
  • Skifer​
  • Zink
  • Stål
  • Plast
  • … og meget mere​

Valg af rette materialer

Uanset om der er tale om en simpel tagrenovering eller en komplet udskiftning af tag, er det utroligt vigtigt, at man er omhyggelig og vælger de rette materialer.

Taget skal nemlig beskytte huset mod fugt og vand, og det er derfor vigtigt, at det er 100% tæt – ellers kan vand trænge ind igennem taget, og fugt kan ophobe sig i tagkonstruktionen, hvilket kan medføre skader forårsaget af svamp, råd og skimmel, og det kan have store konsekvenser for beboernes helbred.

Kontakt os for en professionel tagrenovering eller tagudskiftning

Skal du have foretaget en tagudskiftning, en tagrenovering eller andet tagarbejde, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 62 96 53 eller e-mail karstenga@gmail.com. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til en god pris.