+15 års erfaring      Små og store opgaver      God service og høj kvalitet      Private og erhverv

Reducer varmeforbruget med udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre er som regel en af de lidt større udgifter i forbindelse med en renovering af huset, men omvendt vil det ofte være det hele værd, især hvis du i forvejen har nogle meget gamle og utætte vinduer.

Vælger du at udskifte dine nuværende vinduer med nogle mere energirigtige vinduer, kan du faktisk reducere dit varmeforbrug betydeligt, undgå træk og kuldenedfald samt mindske trafikstøjen, hvis du bor ud til en befærdet vej.

Hos Grøndahl Tømrer & Snedker ApS tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv i Kastrup, Tårnby og resten af Amager samt hele København.

Vælg de rette vinduer og døre til boligen

Når det kommer til nye vinduer og døre, så findes der rigtig mange forskellige slags. Når du skal have udskiftet vinduerne eller dørene i boligen, bør du derfor altid først og fremmest gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilke der passer til huset, og hvad du har af krav til energibesparelser samt den løbende vedligeholdelse.

De fleste ønsker vedligeholdelsesfrie vinduer og døre, og her kan du vælge mellem træ/alu-vinduer eller plastikvinduer. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, står vi gerne til rådighed med vores rådgivning.

Nye vinduer fra førende danske producenter

Vi leverer nye vinduer fra de førende producenter i Danmark til gode priser, herunder:​

  • Rationel
  • Velfac
  • Velux
  • Outline​
  • Lodberg
  • Bøjsø
  • Obbekjær vinduer
  • Primo vinduer.​

​Skal du have foretaget udskiftning af vinduer i en ældre ejendom?

Bor du i en ældre ejendom, er det særligt vigtigt at tage hensyn til udseendet på de nye døre og vinduer. De skal selvfølgelig passe til husets oprindelige udtryk og stil, men stadig leve op til de nuværende krav til energibesparelser og minimal vedligeholdelse.

Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre i både nye og gamle huse, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, der passer bedst til din bolig og dine ønsker.

Vi lægger vægt på flot finish til en god pris

For os er det ikke bare vigtigt at hjælpe kunden med at vælge den rette løsning og få monteret vinduerne korrekt. Det er mindst lige så vigtigt for os at få lavet en flot finish.

Udvendigt skal der for eksempel lægges en ensartet fuge omkring vinduerne, og indvendigt skal der et særligt fokus på vindueskarme, gerigter og lysninger. Alt dette sørger vi selvfølgelig også for, når vi varetager udskiftning af vinduer og døre.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer

Har du brug for kyndig rådgivning til valg af de rette vinduer eller døre, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på udskiftning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Ring på telefon 20 62 96 53 eller skriv til vores e-mail karstenga@gmail.com.​

​Kontakt Karsten Grøndahl

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular til højre, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Ellers ​ring på telefon 20 62 96 53

For flere kontaktinformationer klik her

​Kontakt os i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

GRØNDAHL TØMRER OG SNEDKER ApS

CVR: 30238486

adresseinformation

​Latyrus Alle 16, 2770 Kastrup

Find vej med Google Map

kontaktinformation

​Telefon: 20 62 96 53

E-mail: karstenga@gmail.com

Vi er medlem af