Lofter

Lofter

Hos Grøndahl Tømrer & Snedker er vi behjælpelige med alt arbejde inden for lofter. Vi laver bl.a. gipslofter, lydlofter og systemlofter.

Ved f.eks. et gipsloft kan du få en helt jævn overflade uden synlige samlinger, og det koster ikke alverden. Det ligner samtidig et klassisk, pudset loft, hvis du spartler og maler det. Hvis du derimod har problemer med akustikken, hvor lyden bliver sendt rundt og støjniveauet stiger, er det en god idé med et lydloft. Det er nemlig lavet af lydabsorberende materialer, så lyden ikke bliver kastet rundt, når bølgerne rammer loftet. Derfor er det altså vigtigt at overveje hvilke behov og ønsker, I har til jeres nye loft.

Vi står naturligvis klar med grundig information om de forskellige typer lofter, ligesom vi altid giver en professionel rådgivning i hvilket slags loft, du burde vælge til din bolig.

Ring til os eller kom forbi på adressen for at høre mere.

Kontakt os for gode råd og et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om, hvad vores tømrer eller snedker kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave? Vi kommer gerne med en god pris på dit projekt. Kontakt endelig vores tømrerfirma på telefon (+45) 20 62 96 53 eller e-mail karstenga@gmail.com.