Om Grøndahl Tømrer & Snedker

Tømrer- og snedkerarbejde i Storkøbenhavn

Leder du efter en dygtig tømrer?

Grøndahl Tømrer & Snedker klarer både det simple og det avancerede. Vi udfører mange forskellige slags opgaver, bl.a. tagudskiftning, terrasser og facaderenovering samt opsætning af skillevægge og lofter. Vores speciale er levering og montering af døre og vinduer, hvor vi er både VELUX Dagslysrådgiver og Swedoor Dørmand. På den måde er du altid sikret den bedste erfaring og rådgivning inden for nye døre og vinduer.

Grøndahl Tømrer & Snedker er et team af erfarne og dygtige håndværkere, der sætter en ære i arbejdet med træ. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til det meste og giver robuste, naturlige og æstetiske overflader. 

Mange års erfaring

Grøndahl Tømrer & Snedker er et tømrerfirma fra 2007 med mange års erfaring inden for branchen. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejde for private og erhvervskunder i hele København, og vi sætter en stor ære i at yde god service og arbejde i høj kvalitet.

Vi kan udføre store som små opgaver, og vi sætter altid vores faglige stolthed, den gode service og høj kvalitet i vores arbejde højt. Vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds!

Vi vil også gerne hjælpe dig med dit næste projekt. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om din opgave.