Vinduer og døre

Reducer varmeforbruget med udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre er som regel en af de lidt større udgifter i forbindelse med en renovering af huset – men omvendt vil det ofte være det hele værd, især hvis du i forvejen har nogle meget gamle og utætte vinduer.

Vælger du at udskifte dine nuværende vinduer med nogle mere energirigtige vinduer, kan du faktisk reducere dit varmeforbrug betydeligt, undgå træk og kuldenedfald samt mindske trafikstøjen, hvis du bor ud til en befærdet vej.

Hos Grøndahl Tømrer & Snedker tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv i Kastrup, Tårnby og resten af Amager samt hele København.

Nye vinduer fra førende danske producenter

Vi leverer nye vinduer fra de førende producenter i Danmark til gode priser, herunder:​

Vælg de rette vinduer og døre til boligen

Når det kommer til nye vinduer og døre, så findes der rigtig mange forskellige slags. Når du skal have udskiftet vinduerne eller dørene i boligen, bør du derfor altid først og fremmest gøre dig nogle overvejelser om hvilke døre og vinduer, der passer til huset, og hvad du har af krav til energibesparelser samt den løbende vedligeholdelse.

De fleste ønsker vedligeholdelsesfrie vinduer og døre, og her kan du vælge mellem træ/alu-vinduer eller plastikvinduer. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, står vi gerne til rådighed med vores rådgivning.

​Skal du have foretaget udskiftning af vinduer i en ældre ejendom?

Bor du i en ældre ejendom, er det særligt vigtigt at tage hensyn til udseendet på de nye døre og vinduer. De skal selvfølgelig passe til husets oprindelige udtryk og stil, men stadig leve op til de nuværende krav til energibesparelser og minimal vedligeholdelse.

Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre i både nye og gamle huse, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, der passer bedst til din bolig og dine ønsker.

Vi lægger vægt på flot finish til en god pris

For os er det ikke bare vigtigt at hjælpe kunden med at vælge den rette løsning og få monteret vinduerne korrekt. Det er mindst lige så vigtigt for os at få lavet en flot finish.

Udvendigt skal der for eksempel lægges en ensartet fuge omkring vinduerne, og indvendigt skal der et særligt fokus på vindueskarme, gerigter og lysninger. Alt dette sørger vi selvfølgelig også for, når vi varetager udskiftning af vinduer og døre.

Swedoor dørmand

Grøndahl Tømrer & Snedker er Swedoor Dørmand, og vi kan dermed hjælpe dig med at finde den helt rigtige dør.

Vi rådgiver dig om hvilke døre, der passer til dit hjem, og gør dig samtidig opmærksom på, hvordan dørvalget kan have indflydelse på dit hjem – der findes nemlig utallige muligheder inden for døre.

Vi står altid til rådighed med kyndige råd og vejledning gennem hele processen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for kyndig rådgivning til valg af de rette vinduer eller døre, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på udskiftning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Ring på telefon (+45) 20 62 96 53 eller skriv til vores e-mail karstenga@gmail.com.​

VELUX dagslysrådgiver

Grøndahl Tømrer & Snedker er VELUX Dagslysrådgiver, og vi kan dermed hjælpe dig med dit ovenlysprojekt.

Vi har gennemgået et dagslyskursus, så vi nemt og kompetent kan rådgive dig om og arbejde med ovenlys.

Vi sørger altid for at deltage i løbende opfølgningskurser, så vores viden om VELUX ovenlysprodukter altid er opdateret – og så vi kan hjælpe dig på bedste vis.

VELUX ovenlysvindue - Priseksempler

Når du får installeret ovenlysvinduer, bliver rummet lyst op på en helt ny måde. Lyset falder naturligt gennem glasset, og det når ud i alle mørke kroge og skaber liv, velvære og rummelighed – helt uden lampernes elektriske oplysning. Som VELUX Dagslysrådgiver er vi hos Grøndahl Tømrer & Snedker klar til at rådgive dig om, hvordan du får det bedste lysindfald i netop din bolig.

Priseksemplerne nedenfor giver dig et udgangspunkt for at vurdere udskiftningsprisen på et VELUX ovenlysvindue. Der findes dog mange forskellige muligheder inden for ovenlysvinduer – både, hvordan vinduerne skal placeres, men også kombinationen af vinduesstørrelser og formerne på disse. 

Vi hjælper dig gerne med den optimale ovenlysløsning, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine muligheder og få et godt tilbud.

Priseksempel 1

A: Nyt VELUX ovenlysvindue GPU MK08 – 0068 tophængt ovenlysvindue i polyuretan med 3-lags lavenergiglas samt EDW MK08 2000 inddækningspakke inkl. isoleringssæt.

B: Eksisterende lysning genanvendes.

DKK 15.300,00

incl. moms.

Priseksempel 2

A: Nyt VELUX ovenlysvindue GPU MK08 – 0068 tophængt ovenlysvindue i polyuretan med 3-lags lavenergiglas samt EDW MK08 2000 inddækningspakke inkl. isoleringssæt.

B: Ny lysning monteres i MDF/Gips med isolering bag lysning, samt ny BBX dampspærrekrave etableres – klar til maler.

DKK 20.850,00

incl. moms.

Priseksempel 3

A: Nyt VELUX ovenlysvindue GPU MK08 – 0068 tophængt ovenlysvindue i polyuretan med 3-lags lavenergiglas samt EDW MK08 2000 inddækningspakke inkl. isoleringssæt.

B: Nyt VELUX lysningspanel LSC anvendes, opdateres med isolering og dampspærre – ingen behov for afsluttende malerarbejde.

DKK 22.400,00

incl. moms.

Max. 1,5 m til ovenlysvinduets bund målt fra gulvet. | Tilbuddet gælder for montering i tegltag med undertag. | Prisen er incl. bortskaffelse af affald. | Prisen er beregnet uden stillads. | Øvrige betingelser indgås i henhold til AB Forbruger.